open-navfaktor-logo
search
Utakmica na Gajicama
Nekako početkom ljeta...: HDZ se pohvalio predsjednikovim nogometnim umijećem
Obično početkom ljeta, hrvatski politički predstavnici i stranački dužnosnici predvođeni predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem, na poziv obitelji Stanić posjete njihov ranč na Gajicama, saopćili su iz HDZ-a
21.06.2019. u 18:28
get url
text

Više od desetak godina duga tradicija druženja privrednika i političara u Kreševu održana je i danas, saopćili su iz HDZ-a. Tradicionalno godišnje okupljanje predstavnika HDZ-a BiH i privrednika održano je na imanju porodice Stanić na Gajicama, općina Kreševo.

-Obično početkom ljeta, hrvatski politički predstavnici i stranački dužnosnici predvođeni predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem, na poziv obitelji Stanić posjete njihov ranč na Gajicama. Jednodnevno druženje u prekrasnoj prirodi nadomak Kreševa započelo je sportskim nadmetanjima a završit će druženjem i razgovorom. Tako je bilo i danas kada je ekipa HDZ-a BiH igrala protiv ekipe Stanić grupacije - naveli su, između ostalog, iz HDZ-a.

Nogometne dresove i ove su godine tako obukli Čović te Svjetlan Stanić koji su i na terenu predvodili dvije dugogodišnje suparničke nogometne ekipe koje pak izvan terena krasi veliko prijateljstvo, navode u ovoj stranci. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.