Neki novi klinci – Nova sezona u petak na OBN-u nakon Elif

Objavljeno: 19.10.17 u 11:25

Počinje i dugoočekivana treća sezona show programa "Neki novi klinci". Najsimpatičnija i najemotivnija zabava za sve klince i klinceze, ali i one starije, vraća se na TV ekrane u petak 20. oktobra u 20:55 sati.

 

Od ove sezone u žiriju pjevačkog takmičenja za najmlađe naći će se Nemanja Stevanović, Ivana Selakov, Fatmir Sulejmani, Aleksandra Bursać, Ermin Redžić Bubi i Jelena Kostov. Pravila ste vidjeli već u prvoj emisiji, ali nije loše još se bolje s njima upoznati radi boljeg praćenja. U prvom krugu svaki će se takmičar predstaviti s jednom pjesmom.

Stručni žiri će ih dobro slušati i svaki član glasat će pojedinačno. Takmičar koji dobije svih šest DA, prolazi direktno u naredni krug takmičenja. Ukupno prolazi njih šest, a ukoliko ih više dobije svih šest glasova, na kraju emisije pjevat će se baraž, koji će odlučiti konačni odabir.

Ukoliko manje od šest takmičara dobije svih šest DA, klinci koji su dobili manje glasova imat će novu priliku pjevati u baražu i boriti se za preostala mjesta u takmičenju. Nakon što su neki od kandidata sazreli za takmičenje u Zvezdama Granda, pojavili su se sasvim novi klinci koji su spremni zauzeti njihova mjesta. Kako smo mogli vidjeti na audicijama u BiH i iz naše zemlje ove će godine biti ozbiljnih pretendenata za pobjedu. Voditelji programa i ove sezone su simpatični Ana Sević i Milan Mitrović.