Neki Novi Klinci: Premijere pjesama Džejle Ramović i Armina Dedića

objavljeno: 07.12.2017. u 15:08

Nova emisija show programa "Neki novi klinci“ donijet će dobru energiju i sjajne hitove. I ovoga petka 08. decembra od 20:50 sati na OBN-u djeca će pokazati kako se srcem bori za mjesto pod zvijezdama.

Najsimpatičnija i najemotivnija zabava za sve klince i klinceze, ali i one starije, i ovoga petka oduševit će vas spontanošću, energijom i smjelošću. Djeca iz cijele regije nastavljaju utrku za najljepši glas ispod 14 godina uz nezaboravne pjesme Šabana Šaulića, koje je izvodio gotovo svaki drugi dječak. Pored "kralja narodne muzike" bilo je tu hitova od Kaliopi, Ministarki i Marije Šerifović. Večer je uljepšala djevojčica u bijelom koja je sve raznježila emotivnim nastupom.

Djevojčica je pokazala i starijima kako se predano radi na pojavljivanju pred milijunskim gledateljstvom. Ovoga petka u žiriju su se našli Ivana Selakov, Fatmir Sulejmani, Marina Tadić, Ermin Redžić Bubi, Jelena Kostov i Aleksa Perović. Premijerno će svoje nove pjesme izvesti pobjednica showa iz pretprošle sezone Džejla Ramović i finalist Zvezda Granda Armin Dedić.

Show Neki Novi Klinci otopit će vaša srca, iako je u prosincu u regiji temperatura ispod minusa, ako budete sutra u 20:50h na kanalu OBN-a.