Neki novi klinci sutra na OBN-u uz prave slavuje iz cijele regije

objavljeno: 14.12.2017. u 15:14

Sve što vam treba za dobru TV zabavu petkom uvečer pronaći ćete na kanalu OBN-a. Odmah nakon najgledanije serije Elif očekuje vas show Neki novi klinci.  

Djeca iz sedmice u sedmicu pokazuju koliko je pjevačkog talenta u cijeloj regiji Balkana. Žiri je na sve većim mukama, jer treba odabrati najbolje od iznimno dobrih. Ovoga petka upoznat ćete sve same slavuje koji su se uhvatili u koštac sa zahtjevnim pjesmama.

Djeca će srcem interpretirati tekstove za koje biste pomislili kako ih osjećaju samo iskusni ljudi. Pjevat će se hitovi Zorice Brunclik, Bijelog Dugmeta, Aleksandre Prijović i mnogih drugih popularnih pjevača. U žiriju ponosno sjede stručnjaci na koje ste već navikli: Ivana Selakov, Nemanja Stevanović, Jelena Kostov, Ermin Redžić Bubi, Marina Tadić i Fatmir Sulejmani.

Svoje nove pjesme otpjevat će finalisti prošlogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda: Adnan Nezirov i Kristina Nina Jovanović. Nemojte propustiti najslađi show na ovim prostorima sutra od 20:50 sati na OBN-u. Zagarantirana vam je TV zabava koju ćete pamtiti.