open-navfaktor-logo
search
Prebačen u Beograd
Nesreća na putu Banja Luka - Prijedor: Košarkaš Ognjen Kuzmić i dalje u indukovanoj komi
O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedjelju brine izuzetan ljekarski tim u Urgentnom centru
15.07.2019. u 12:13
get url
text

- Košarkaški klub Crvena zvezda obavijestio je javnost da je zdravstveno stanje košarkaškog reprezentativca Srbije Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući, naveli su iz beogradskog kluba.

-O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedjelju brine izuzetan ljekarski tim u Urgentnom centru i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedjelju u bolnicu u teškom stanju - navodi se u saopćenju.

Ognjen Kuzmić je u ponedjeljak ponovo detaljno pregledan, urađen mu je skener glave i rentgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 sata nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije doživio je u nedjelju tešku saobraćajnu nesreću na putu Banja Luka - Prijedor u Ramićima. Kuzmić je poslije nesreće smješten na UKC Republike Srpske u Banjoj Luci, a potom je hitno prebačen u Beograd.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.