Nestala u ponedjeljak na Ilidži: Za djevojkom iz Kuvajta i dalje se traga

Objavljeno: 11.08.17 u 10:20

Sarajevska policija i porodica još tragaju za 31-godišnjom Hudom Alazmi iz Kuvajta, koja je nestala u ponedjeljak na području Ilidže i kojoj se od tada gubi svaki trag. 

Huda Alazmi nestala na Ilidži
Huda Alazmi nestala na Ilidži

Kako je za Faktor potvrdio vlasnik kuće u kojoj je porodica odsjela, nema nikakvih novih informacija o tome gdje se djevojka nalazi.

Kada se porodica probudila u ponedjeljak ujutro, primijetili su da djevojke nema, te su je počeli tražiti na Ilidži u blizini kuće u kojoj su smješteni, pod pretpostavkom da je otišla u prodavnicu ili da prošeta te se izgubila. Međutim, kako je nisu mogli pronaći, o svemu su obavijestili policiju, Kuvajtsku ambasadu, kao i sve bolnice u Sarajevu. 

VEZANI TEKST - Djevojka iz Kuvajta nestala na Ilidži: Porodica u strahu, Huda je slabijeg zdravlja

Huda je slabijeg zdravlja, vrlo lako je uhvati panika i ponekad padne u nesvijest. Visoka je 157 centimetara i teška oko 53 kilograma. Djevojka je bila obučena u bež pantole i svijetloplavu košulju i imala je maramu na glavi. Pasoš i ostali dokumenti, odjeća i druge lične stvari, ostali su u kući.

Porodica moli sve one koji imaju bilo kakve informacije o njoj da pozovu njenog brata Abdulaziza Alazmi na +96550508010, gdje je dostupan i na WhatsAppu, ili 061/036-913.