Pripreme u Austriji

Neuspješna potraga: Za čim su tragali Vedad Ibišević i ostali fudbaleri Herthe?

Objavljeno: 31.07.2019. u 15:36

Glavni razlog za "prečešljavanje" dva terena uzduž i poprijeko bila je činjenica da je Mathew Leckie u utorak na treningu izgubio veru

Fudbaleri Herthe u potrazi za prstenom

FOTO: SCREENSHOT

Pripreme fudbalera berlinske Herthe ulaze u završnu fazu, a upravo će tim iz njemačke prijestolnice gostovanjem kod Bayerna na Allianz Areni zvanično otvoriti novu sezonu Bundeslige. Ekipa našeg Vedada Ibiševića za izazove u novoj sezoni priprema se u austrijskom Stegersbachu, a danas su bivši napadač Zmajeva i njegovi saigrači bili u zanimljivoj misiji.

Naime, Vedator je sa timskim kolegama pretraživao oba terena na kojima trenira berlinski tim. Glavni razlog za "prečešljavanje" dva travnjaka uzduž i poprijeko bila je činjenica da je Mathew Leckie u utorak na treningu izgubio veru. Nažalost, potraga nije bila uspješna, iako je 25 fudbalera Herthe, uz pomoć članova stručnog štaba, "skeniralo" svaki kvadratni centimetar dva fudbalska terena.

- I ja sam oženjen, i ovo je baš neugodna situacija. Nažalost, ni 25 ljudi nije uspjelo naći prsten koji je Mathew izgubio. Kada fudbaleri treniraju i nose prsten, nažalost desi se ovakvo nešto - rekao je trener Herthe Ante Čović.

Izvor:   Bild.de

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije