navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glumica i pjevačica

Nevjerovatna transformacija: Jessica Simpson smršala 50 kilograma

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (39) neprepoznatljiva je nakon što je skinula skoro 50 kilograma. Objavila je fotografiju kojom je pokazala kako provodi vrijeme u karantini, ali i nevjerojatno tijelo kojim se može pohvaliti nakon mjeseci pomno planirane prehrane i treniranja.

Objavljeno: 27.04.2020. u 12:48
get url
text
Jessica Simpson

Podsjetimo, Simpson se nakon rođenja trećeg djeteta obavezala riješiti nakupljenih kilograma. Nakon samo šest mjeseci bila je lakša nevjerojatnih 45 kilograma. Pomogao joj je trener Harley Pasternak.

- Poenta je usvojiti zdrave navike i pridržavati ih se. Svaku večer, prije nego što legne u krevet, Jessica mi šalje e-mail kojim mi daje do znanja da je zadovoljila sve uvjete koje smo zacrtali za taj dan. Tako ide spavati s osjećajem zadovoljstva i uspjeha. Ona je uspjela ostvariti ono najvažnije, a to je hraniti se pravilno. Nusprodukt je gubitak 45 kilograma- ispričao je za časopis People Pasternak koji stoji iza figure mnogih poznatih i slavnih.

Što se tiče treniranja, u početku je puno hodala, a onda krenula tri puta sedmično odlaziti u teretanu gdje je trenirala po 45 minuta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radio Ready Listen live to my @1027kiisfm interview with @ryanseacrest at 8:05AM PST #JessicaSimpsonOnSeacrest #OpenBookLOOKS

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on