open-navfaktor-logo
search
Želi da ode
Neymar zaprijetio bojkotom: Predsjednik PSG-a odgovorio i njemu, ali i Barceloni
Neymar je u rekordrnom transferu prije dvije godine upravo iz Barcelone stigao u PSG, koji je za njega platio 222 miliona eura
21.06.2019. u 16:00
get url
text

Ovo ljeto očito ćemo pamtiti po prepucavanjima između PSG-a i brazilskog napadača Neymara. I dok je Brazilac najavio kako želi napustiti redove prvaka Francuske u želji da se vrati u Barcelonu, čini se da na Parku prinčeva baš i nisu spremni dozvoliti odlazak fudbaleru kojeg zbog povrede ne gledamo u sastavu Brazilaca na Copa Americi.

Sveci su odlučni da zadrže Neymara po svaku cijenu i navodno su poručili Barceloni kako on nije na prodaju, bez obzira na cijenu.

Neymar je u rekordrnom transferu prije dvije godine upravo iz Barcelone stigao u PSG, koji je za njega platio 222 miliona eura.

Izvještaji iz Španije govore kako su Katalonci spremni ponuditi 100 miliona eura i Philippea Coutinha, no odgovor PSG-a je i dalje isti - Neymar nije na prodaju.

Španski list Sport tvrdi kako je Neymar čak spreman da bojkotuje svoj sadašnji klub, a navodno je i kazao kako je zažalio zbog odluke da iz Barce pređe u PSG.

Rezultat Neymarovog nezadovoljstva su neslaganjem s Edinsonom Cavanijem oko penala, ali i sa klupskim predsjednikom Nasserom Al-Khelaifijem, ali i doktorima u klubu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.