open-navfaktor-logo
search
Deseta pobjeda i nizu
Nezaustavljivi Islam Makhachev "sredio" Bobbyja Greena, a nije se ni oznojio
Uspio je Bobby Green svojom pričom proteklih dana navesti određene stručnjake, ali i fanove borilačkih sportova, da pomisle kako zapravo ima šanse pobijediti Islama Makhacheva.
27.02.2022. u 09:39
get url
text

Međutim, razlika u kvaliteti četvrtorangiranog izazivača Makhacheva, te nerangiranog Greena, bila je prevelika, piše Fightsite. Islam Makhachev pobijedio je Greena nakon tri minute i 23 sekunde borbe na UFC priredbi u Las Vegasu.

Dakle, Green nije izdržao ni punu rundu, a Dagestanac je slavio tehničkim nokautom. Dvije minute trebale su Islamu da sruši Greena i odvede borbu na svoj teritorij, u parter. Razlika u kvaliteti dvojice boraca tu se očitovala još više.

Legitimni nasljednik Khabiba Nurmagomedova izvršio je sjajan pritisak iz gornje pozicije, došao je u poziciju "full mounta" te je tražio priliku za "submission". Green se uspijevao obraniti, no Makhachev je tada prešao na silovite udarce, a Green se mogao samo pokriti rukama i čekati završetak. Upravo tako je i bilo, a može se reći kako se

Makhachev nije niti oznojio u ovom meču, no to postaje sve češća praksa za njega.

Ovo je deseta uzastopna pobjeda za Makhacheva, četvrta zaredom prekidom i druga u prvoj rundi.

- Želim "title shot", ništa drugo. Umoran sam od svega ostalog. Spreman sam, ovdje, uvijek treniram jako. Samo mi recite gdje i kada? - poručio je Islam Makhachev nakon borbe.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.