open-navfaktor-logo
search
Porodična drama
NFL zvijezda uhvaćena u prevari, supruga mu prislonila pištolj na čelo
NFL zvijezda Earl Thomas može biti sretan što je uopće živ, nakon što se našao na nišanu svoje supruge, prenosi TMZ.com.
07.05.2020. u 14:25
get url
text

Naime, Nina Thomas je svog muža i igrača Baltimore Ravensa uhvatila u prevari, a sve se prema informacijama iz policije odigralo 13. aprila ove godine u Austinu (Texas).

Policijska stanica primila je poziv u 3.41 sati, a kada su stigli na lice mjesta zatekli su nevjerovatnu scenu. Žena s nožem u ruci bila je u potjeri za svojim suprugom koji je nosio pištolj.

Nina je policiji objasnila da je Earl stigao u njihovu kuću ranije i da su imali svađu jer je NFL igrač konzumirao alkohol. Njega je kasnije pokupio njegov brat Seth Thomas, no ona je odlučila da ih prati, zbog čega se ulogovala na njegov Snapchat gdje je pronašla snimak svog muža sa drugom ženom.

Kako prenosi TMZ, ona je teško to podnijela, pa je uzela pištolj (9mm Berreta) u vlasništvu njenog supruga, kojeg je ubrzo pronašla u iznajmljenoj kući u društvu njegovog brata i drugih žena.

Nina je tada pištolj prislonila na glavu svog supruga, misleći da oružje nije napunjeno, jer je izvadila šanžer, nesvjesna da je jedan mekat još u cijevi. Ipak, suprug joj je uspio oduzeti pištolj, kazali su kasnije iz policije.

U cijelom incidentu koji se desio Nina nije bila sama, već u pratnji dvije prijateljice, od kojih je jedna nosila nož. Policija je uhapsila sve tri žene.

Sud je na kraju odredio privremenu mjeru Nini, koja se svom suprugu ne smije približiti na manje od 200 metara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.