Nicole Kidman otvoreno: Bila sam ponižena, polugola bih ležala na podu

Objavljeno: 29.06.17 u 20:18

Uloga Celeste Wright u seriji “Big Little Lies” prema mnogima je jedno od najboljih glumačkih ostvarenja Nicole Kidman, a ona je o snimanju progovorila u sasvim iskrenom intervjuu za časopis W.

Nicole je u popularnoj seriji glumila penzionisanu advokaticu koja s mlađim suprugom Perryjem ima veoma turbulentan brak FOTO:  PINTEREST
Nicole je u popularnoj seriji glumila penzionisanu advokaticu koja s mlađim suprugom Perryjem ima veoma turbulentan brak FOTO: PINTEREST

Nicole je u popularnoj seriji glumila penzionisanu advokaticu koja s mlađim suprugom Perryjem ima veoma turbulentan brak pun divljeg seksa koji se pretvara u fizičko, ali i psihičko zlostavljanje.

- U nekim trenucima sam se osjećala veoma izloženom, ranjivom i duboko poniženom. Sjećam se da sam jednom ostala ležati na podu kupatila i nisam se mogla pomaknuti. Samo sam ležala tamo, potpuno slomljena, u suzama. Reditelj Jean Marc je došao i samo me pokrio ručnikom jer sam ležala u strganom donjem rublju - prisjetila se Nicole snimanja jedne scene.

- Nikada nismo imali probe, od prvog trenutka sve se snima i polako gradi scena. Nema priče o sceni. Ponekad se sve to činilo veoma opasno i uznemirujuće, na poslu sam se držala hrabro, ali kada bih došla kući, tek tada bih shvatila koliko je to sve utjecalo na mene - otkrila je.