open-navfaktor-logo
search
Liga nacija
Nijemci u Parizu pišu negativnu stranicu historije?
Panceri u dvije dosadašnje utakmice u Ligi nacija nisu postigli niti jedan pogodak.
16.10.2018. u 12:11
get url
text

UEFA Liga nacija nastavlja se večeras, a u centru pažnje je okršaj u grupi 1 Lige A između Francuske i Njemačke ne Stade de Franceu.

Aktuelni svjetski prvak nakon dvije utakmice ima četiri boda, dok su Panceri bez bodova, ali i postignutog gola, a u subotu su doživjeli debakl u Amsterdamu protiv Holandije kada su poraženi sa 3:0.

Zanimljivo je da su Nijemci u dvije dosadašnje utakmice Lige nacija uputili 39 udaraca prema golu, međutim put do mreže još uvijek im je misterija.

Jasno je da Nijemce ne treba otpisivati, pogotovo kada se bore za goli život, a to im večerašnji meč i jeste s obzirom na to da može odlučivati o eventualnoj borbi za opstanak u elitnoj diviziji.

Čak i kladionice Nijemce vide kao autsajdere u Saint-Denisu, pa tako MOZZART na pobjedu tima Joachima Lowa nudi koeficijenti 4,30. Koeficijent na pobjedu Francuske je 1,85, dok je remi 3,60.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj meč, a izdvaja se opcija pobjeda domaćina i dva do četiri gola na meču sa koeficijentom 2,55. Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

Francuska bi pobjedom protiv Njemačke ostvarila veliki korak ka plasmanu u play-off.

Još jedna dobra vijest za tim predvođen čudesnim tinejdžerom Mbappeom je da od Njemačke nikada nisu izgubili. U četiri meča zabilježili su dvije pobjede i dva remija.

Zanimljivo, ukoliko pokleknu i na Stade de Franceu to će biti osmi poraz Njemačke u kalendarskoj godini, što se nije dogodilo otkako je 1990. godine osnovan Fudbalski savez.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.