open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Nova voditeljica Stola za 4: Znam zavrnuti rukave i uzeti oklagiju u ruke
Nova energija i stil svakako će gledateljima biti iznenađenje, ali Samra voli izazove, što je pokazala kroz cijelu svoju dosadašnju karijeru
14.11.2018. u 12:21
get url
text

Nova voditeljica OBN-ove emisije "Stol za 4" Samra Menzilović Ćatić zakoračila je u ponedjeljak u domove takmičara u Olovu. Njen zarazan osmijeh i pozitivna energija osvajaju na prvu i rekacije su u skladu s tim sjajne.

Nova energija i stil svakako će gledateljima biti iznenađenje, ali Samra voli izazove, što je pokazala kroz cijelu svoju dosadašnju karijeru.

- Moji su počeci u vezi s manekenstvom, ali sam se kasnije okrenula nekim drugim hobijima i zvanjima. Modni dizajn, modna fotografija, novinarstvo, voditeljski posao, posao influencera…Sve sam to radila i radim s ljubavlju, što ljudi i primjećuju - kaže nam Samra.

Ovoga ponedjeljka nova je voditeljica sa svojom ekipom stigla u Olovo, grad u kojem je emisija ugošćena bezbroj puta. Za Samru neće biti problem biti dio domova takmičara, jer i sama zna kako je graditi jedan.

-Pored toga što sam poslovna žena, ja sam supruga i majka. To je moja oaza sreće. Djeci sam posvećena sto posto i razumijem kako je kada neko ulazi u tvoj sigurni prostor. Zbog toga ću takmičarima biti i prijateljica i pomagačica, jer je najbitnije da se oni osjećaju ugodno i opušteno. Znam zagrnuti rukave i uzeti kuhaču i oklagiju u ruke - rekla je.

Rijetki su gradovi u kojima ekipa Stola za 4 nije bila, ali to će se promijeniti ove sezone. Nakon Banje Luke i Tuzle možda će baš vaš grad biti domaćin Samri i njenom timu.

Svi koji žele pokazati svoja kulinarska umijeća mogu se javiti na broj telefona 033/ 648-888 i biti jedno od lica emisije "Stol za 4" koju možete gledati od ponedjeljka do četvrtka u 16:55 u programu OBN-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.