Pred Sjevernu Irsku

Obavještenje navijačima: Koje ulice će u ponedjeljak u Sarajevu biti blokirane

Objavljeno: 13.10.2018. u 18:37

Iz sigurnosnih razloga neće biti dozvoljeno unošenje na stadion predmeta kao što su ruksaci, torbice, veće ručne torbe, kišobrani

FOTO: faktor/arhiv

Fudbalska A reprezentacija BiH u ponedjeljak od 20.45 sati na stadionu Grbavica igra duel Lige nacija protiv Sjeverne Irske.

- Obavještavamo gledaoce koji će prisustvovati utakmici Bosna i Hercegovina-Sjeverna Irska, a koja će biti odigrana na stadionu Grbavica u ponedjeljak,  da će u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, doći do privremene obustave saobraćaja na lokalitetu stadiona na dan odigravanja utakmice - saopćio je Fudbalski savez BiH.

- Navedena obustava se odnosi na Zvorničku ulicu, u dijelu od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića, te na ulicu Topal Osman Paše na dijelu od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do raskrsnice sa ulicom Zvornička u periodu od 14.00 do 21.00 sati istog dana - dodaju iz krovne kuće bh. fudbala.

Parking prostor za VIP goste u ulici Zvornička bit će omogućen samo osobama koje su uz pozivnice za ovu utakmicu dobili i službenu parking kartu/propusnicu.

Iz sigurnosnih razloga neće biti dozvoljeno unošenje na stadion predmeta kao što su: ruksaci, torbice, veće ručne torbe, kišobrani, niti bilo koji tvrdi predmet. Takođe, neće biti dozvoljeno unošenje transparenata, banera i sličnih pisanih materijala. Zabranjeno je unošenje hrane i pića na stadion.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije