Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. M. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo polno uznemiravanje.

On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju djevojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim dijelovima tijela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je za Prvu TV da je uhapšen muškarac koji je napastvovao djevojku.

Kako su prijeneli mediji, 37-godišnji I. M. je uhapšen sinoć oko 23 sati kada je policija dobila poziv iz pekare na Zrenjaninskom putu. Radnica pekare je prijavila da je on ušao iza pulta, uzeo nož, odsjekao dva komada bureka, stavio u kesu i krenuo napolje. Uhapšeni manijak je iz beogradskog naselja Krnjača, a njegove komšije kažu da su ga se plašile jer je bio vrlo nepredvidiv i incidentan.