OBN TV: Filmovi za ovu sedmicu!

Objavljeno: 19.09.17 u 14:16

Posljednje dane ljeta na OBN TV-u će obilježiti odličan filmski program, u kojemu će svako pronaći nešto za sebe.

 

Večeras u 22:20h gledatelje očekuje film "Traži se heroj", a do kraja sedmice "Plavuša", "Ubistva na rijeci" i "Rulet"!

Cuba Gooding Jr i Ray Liotta igraju u filmu "Traži se heroj" koji je prepun akcijskih scena. Priča prati smetljara Liama koji se nakon razočarenja ponovno zaljubljuje u ženu koja radi na šalteru u banci i podsjeća ga na njegovu pokojnu ženu. Dok stoji u banci, petorica pljačkaša upadnu unutra i upucaju Kaylu i Liama. Liam se oporavi, no Kayla ostaje u dubokoj komi te on krene u potragu za pljačkašima.

U srijedu gledatelje očekuje romantična komedija "Plavuša" sa zgodnom Jessicom Simpson koja dokazuje kako je bistru, lijepu djevojku s juga jednostavno nemoguće obuzdati u namjeri da pronađe sreću. Ray Liotta je naš junak sedmice jer ga gledamo i u četvrtak u šokantnom trileru "Ubistva na rijeci" u kojem detektiv bude optužen za ubistva jer se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu. Pored Liotte u ovom filmu igra i legendarni Christian Slater. Petak uvečer na OBN-u je rezrviran za film Rulet, šokantni triler iz 2012. godine. U njemu Steven Dorf igra agenta tajne službe koji se nađe zarobljen u prtljažniku automobila u pokretu. Kad mu se njegovi otimači i njihovi motivi razotkriju, shvata da neće biti pušten dok im ne otkrije gdje se nalazi "Roulette", tajna lokacija kamo američkog predsjednika odvode u slučaju terorističkog napada.

Filmove posebno odabrane za ljeto 2017. godine možete pratiti na OBN-u svakim radnim danom iza 22 sata, nakon vaših omiljenih dnevnih serija.