Odlična ponuda Sony Xperia mobitela u BH Telecomu za samo 1 KM

objavljeno: 14.06.2018. u 12:47

Kompanija BH Telecom u saradnji sa Comtrade distribution d.o.o kreirala je posebnu ponudu novih SonyXperia mobitela za samo 1 KM u NoLimit paketima.

Modeli L1 i XA2 vrhunskih performansi izdvajaju se po posebnom kvalitetu kamere, a priliku da se uvjere imali su građani i građanke Sarajeva koji su proteklog vikenda posjetili sarajevsku žičaru gdje se održala promocija ovih uređaja.

Elegantni pametni telefoni sa prepoznatljivim Sony dizajnom, imaju full HD ekrane, brze i fluidne performanse te veliku memoriju koja se dodatno može proširiti putem microSD kartice. Uz opcije kao što su autofokus, 4K, stereo i slowmotion snimanje, bilježenje bitnih životnih trenutaka dobija jednu novu dimenziju.

Nagradni konkurs za SonyXperia L1 i XA2 mobitele je u toku, a svi oni koji na društvene mreže postave svoje fotografije uz hasthagove #uslikajteljepotuzivota #SonyXperia #BHTelecom #mojaprica mogu biti sretni dobitnici.

Više detalja o posebnoj ponudi i nagradnom konkursu dostupni su na www.bhtelecom.ba, a kako je bilo na promociji pogledajte u nastavku.