Napušta li Želju?

Odović: Tužan sam, bez riječi, vidjet ćemo šta i kako dalje

Objavljeno: 11.11.2018. u 18:28

Starteg Plavih ponovo je bio nezadovoljan suđenjem, kao i nakon derbija protiv Sarajeva

Milomir Odović je razočaran

FOTO: J. BRUTUS

Milomir Odović, trener FK Željezničar, bio je razočaran nakon poraza njegovih izabranika u duelu protiv Tuzla Cityja (2:3).

Starteg Plavih ponovo je bio nezadovoljan suđenjem, kao i nakon derbija protiv Sarajeva. 

- Ja sam zaista bez riječi. Tužan sam. Sve ste vidjeli. Definitivno, imali smo puno problema, ali na sve ovo suđenje je vrlo diskutabilno. A ovi mladi igrači nisu ni mogli. Jednostavno, nije bilo kvaliteta da sačuvamo prednost, a imali smo šansi i za treći gol. Nakon toga budemo kažnjeni -  rekao je Odović, a na pitanje da li će reprezentativna pauza dobro doći njegovom timu, ponudio je zagonetan odgovor, koji možda znači i da će napustiti klupu Želje: 

- Vidjet ćemo dok prespavamo, šta i kako dalje - zaključio je Odović. 

Slobodan Starčević, trener gostujućeg tima, bio je prezadovoljan nakon trijumfa svoga tima. 

- Prezadovoljan sam, jer smo napravili jednu od najvećih pobjeda. Rekli smo da dolazimo rasterećeni, po tri boda i to se ostvarilo. U drugom dijelu smo izašli joiš hrabrije i agresivnije, te smo zasluženo slavili - kazao je Starčević.  

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije