Oglasio se Argentinac: Lionel Messi naljutio navijače Hrvatske

Objavljeno: 06.12.17 u 23:45

Fudbalska reprezentacija Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrat će protiv Argentine, Islanda i Nigerije, što je gotovo ista grupa kakvu su imali Zmajevi na Mundijalu u Brazilu (protiv BiH je umjesto Islanda u grupi bio Iran).

Messi je bio strijelac za Argentinu protiv BiH
Messi je bio strijelac za Argentinu protiv BiH

Iako je Hrvatska daleko zvučniji protivnik Argentincima od Islanđana ili Nigerijaca, Lionel Messi se više pribojava dvoboja upravo protiv ta dva protivnika.

- Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Svjetsko prvenstvo. Imali smo nekoliko dobrih utakmica pod Sampaolijem, ali nije on ni toliko dugo s nama. A jedan dio je odradio i pritisak. Nije jednostavno igrati tako, sa svim novim klincima u reprezentaciji, momcima koji nisu naviknuti na reprezentaciju – kazao je Messi za TyC Sports, dodavši:

- Ali, moramo biti bolji ako želimo biti prvaci svijeta. S ovime kako igramo sada, nećemo stići ni blizu. U ovom trenutku od nas su bolji Brazil, Njemačka, Francuska, Španija. Mislim da su Italijani mislili da je nemoguće da se igra Svjetsko prvenstvo bez njih, ali eto, dogodilo im se. Srećom, mi nismo nastradali kao oni.

Messi se osvrnuo i na rivale u grupi, koji ih čekaju u Rusiji.

- Island će biti jako težak protivnik. Vjerujem da će nam Hrvatska više dozvoliti da igramo nego Island - rekao je Messi.

Barcina zvijezda ne zna što može očekivati od Nigerijaca s kojima su već igrali na četiri Svjetska prvenstva u prvenstva, a i u nedavnoj prijateljskoj utakmici su izgubili 2:4.

- Od Nigerije možemo očekivati svašta. Dogodi im se da u jednoj utakmici zabiju i četiri gola, ali mogu biti i jako neposloženi...