open-navfaktor-logo
search
Podrška Musemiću
Oglasio se bivši igrač Sarajeva: Šefe, gospodine, živuća igračka i trenerska legendo...
Mnogo bivših fudbalera tima sa Koševa oglasilo se nakon otkaza istinskoj igračkoj i trenerskoj legendi Sarajeva
03.12.2019. u 21:57
get url
text

Upravni odbor FK Sarajevo u ponedjeljak je uručio otkaz šefu stručnog štaba Husrefu Musemiću, stručnjaku koji je prošle sezone osvojio prvu duplu krunu u historiji Bordo kluba.

Mnogo bivših fudbalera tima s Koševa oglasilo se nakon otkaza istinskoj igračkoj i trenerskoj legendi Sarajeva, a jedan od njih je i bivši kapiten Veldin Muharemović, koji svoj fudbalski hljeb već duže vrijeme zarađuje u Luksemburgu.

- Šefe, gospodine, živuća igračka i trenerska legendo... Ova besmislica je samo pokazala vašu veličinu, vašu važnost za sve nas, vašu ljudskost i ono najbitnije - vašu neraskidivu vezu i ljubav prema našem Sarajevu.

Isto tako je pokazala i dokazala onima koji ne znaju šta je FK Sarajevo i ko je Husref Musemić, da kapitalizam ne može kupiti ljubav, privrženost, osjećaje i da nikada neće ni moći. Ja ću, a vjerujem i svi oni koji su imali tu čast da vas upoznaju, na spomen vašeg imena ustati iz poštovanja za sve ovo do sada, a ako Bog da i od sada.

Ne zamjerite im, ne znaju oni koliko ljudi kao ja stoji na pomen vašeg imena, ne znaju oni, a ponajmanje su vrijedni vaših suza - status je koji stoji na Muharemovićevom Facebook profilu.

Muharemović je u dva navrata igrao u Bordo dresu. prvi put u periodu od 2003. do 2008. godine, a zatim i od 2010. do 2011. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.