open-navfaktor-logo
search
Ponosan
Oglasio se iz Međugorja: Kome se sve Zdravko Mamić zahvalio za uspjeh Dinama?
Nakon velike pobjede Modrih oglasio se na svom verifikovan Facebook profilu
09.11.2018. u 00:12
get url
text

Zdravko Mamić, za mnogo je utemeljitelj Dinama koji je večeras pobjedom protiv Spartak Trnave osigurao plasman u šesnaestinu finala Evropske lige.

Dinamo će tako prvi put nakon 49 godina zaigrati Evropu na proljeće. Mamić je trenutno u Međugorju, gdje je pobjegao iz Hrvatske, gdje je nepravomoćno osuđenog za izvlačenje novca iz kluba.

Nakon velike pobjede Modrih oglasio se na svom verifikovan Facebook profilu.  

- Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja fudbala! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili historijskom događaju hrvatskog fudbala, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima. Hvala treneru Bjelici i njegovom stručnom štabu, ekipi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim uposlenicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu ekipu kao i svima onima koju su učestvovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo - napisao je Mamić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.