open-navfaktor-logo
search
Morao reagirati
Oglasio se Ronaldo: Prekidam šutnju...
Cristiano Ronaldo oglasio se na društvenim mrežama zbog činjenice da ga brojni mediji proteklih dana sele od kluba do kluba.
17.08.2021. u 21:25
get url
text

Portugalac je poručio da svi koji ga poznaju svjesni koliko je fokurisan na svoj posao.

- Manje priče, više rada, moj je moto od početka karijere. S obzirom na sve što je rečeno i napisano, moram odrediti svoju poziciju - počinje zvijezda Juventusa uz napomenu da se o njegovoj budućnosti na neozbiljan način spekuliše u medijima, da je to nepoštovanje njega kao čovjeka i fudbalera, a više od toga nepoštovanje klubova koji su uključeni u glasine, njihovih fudbalera, osoblja.

Ronaldo se dovodio u vezu s povratkom u Real Madrid. Kaže da je ta priča ispričana.

- Moja priča u Real Madridu ispisana je riječima, brojevima, trofejima, rekordima... Nalazi se u muzeju Santiago Bernabeu stadiona i mislima svakog navijača.

- Kao i za najnoviju epizodu u Španiji, bilo je čestih vijesti i priča koje su me povezivale s nizom klubova u različitim ligama, a da niko nije bio zabrinut da pokuša saznati pravu istinu. Prekidam svoju šutnju jer ne mogu dopustiti ljudima da se igraju s mojim imenom. Ostajem fokusiran na karijeru, rad, posvećen i spreman na nove izazove s kojima se suočavam. Sve ostalo? Sve ostalo je samo priča - zaključio je Ronaldo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.