open-navfaktor-logo
search
Novi datum
OK Fest sredinom augusta, organizatori dobili dozvolu da počnu pripreme za veliki muzički događaj na Tjentištu
Ističući na prvom mjestu zdravlje svih učesnika, publike i izvođača, određen je novi datum održavanja OK festivala na Tjentištu, a to je 14., 15. i 16. august.  
09.06.2020. u 20:03
get url
text

- Svjedoci smo otkazivanja velikog broja festivala u našem regionu, ali i Evropi i svijetu. Stoga nas izuzetno raduje što smo u vrijeme globalne svjetske krize izazvane pandemijom virusa korona, i brojnim ograničenjima koja su se u poslednje vrijeme pred svima nama postavila kao veliki izazov, u prilici da ove godine organizujemo sedmo izdanje Nektar OK Festa - saopćio je organizator manifestacije.

Odlične zabave na Tjentištu neće nedostajti. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju se vrhunske svirke grupa Van Gogh – Bajaga i instruktori, Goran Bare & Majke, Urban & 4, Zoster, Hladno pivo, Ritam nereda, Buč Kesidi, TBF, Kanda, Kodža i Nebojša, M.O.R.T., Repetirot . Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromjenjen i tu se očekuju Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap, Marčelo i Napeti quintet, Mile Kekin.

Organizatori ističu da će nastaviti pratiti zdravstveno stanja u BiH, regiji i šire, a za posjetioce će imati i neka pravila prilikom ulaska na koncerte, a koja će se morati poštovati i na koncertima.

- Dobili smo dozvolu od Instituta da uđemo u pripremu. Što se tiče mjera i preporuka koje budu na snazi mi ćemo ih poštovati - poručuju iz OK Festa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.