open-navfaktor-logo
search
UFC spektakl
Okršaj za titulu: Cormier otkrio šta ga najviše motiviše, Miočić priznao da razmišlja o penziji
Manje od dva dana dijele nas od trećeg okršaja Stipe Miočića i Daniela Cormiera, dvojice legendarnih UFC boraca, za titulu prvaka u teškoj kategoriji.
14.08.2020. u 15:30
get url
text

U ranim nedjeljnim satima na rasporedu je velika UFC 252 priredba, odnosno događaj na kojem će Miočić braniti titulu i to protiv njemu vrlo poznatog suparnika - Daniela Cormiera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who leaves as the heavyweight ?@StipeMiocic vs @DC_MMA - Legacy is on the line! #UFC252

A post shared by ufc (@ufc) on

Ako se bude držao svoje riječi, Daniel Cormier, bez obzira na ishod, ove nedjelje povući će se u zasluženu borilačku penziju. S druge strane, jedan takav rasplet ne bi trebali gledati kod Stipe Miočića iako prvak priznaje da mu je penzija u glavi "nakon svake borbe".

- Nakon svake borbe razmišljam o penziji. Još od prvog meča na UFC-u 136 razmišljam o penziji - otkrio je popularni vatrogasac iz Ohija, te dodao:

- Volim ovo što radim, a one minute kada to prestane biti zabavno i sve počne izgledati kao posao, tada ću se povući. No, trenutno sam dobar i sretan sam. Iza mene je odličan pripremni kamp, pogotovo kada uzmemo u obzir karantin i sve što se događa oko pandemije. Stvarno, osjećam se sjajno.

Daniel Cormier vjeruje kako je spreman na to da s titulom zaključi jedno nevjerojatno poglavlje u svom životu.

- Poštujem puno toga kod Miočića. Moje najveće rivalstvo bit će ono s Jonom Jonesom. Preveliko je i od toga ne mogu pobjeći, ali ovo je moja najveća borba. Ovo je meč za teškašku titulu. Teška kategorija je vrh, tu je prvak najopakiji čovjek na svijetu, a on me pobijedio prošli put i to me motiviše da učinim nešto posebno - rekao je popularni DC, a zatim i otkrio koji bi to bio najlakši put do pobjede:

- Najlakši put bi bio da ga srušim i zadržim na podu, ali tako se troši puno energije. No, ne želim se samo na to oslanjati. Želim se boriti. Sviđa mi se, zabavno je i uživam u tome da ga udaram u lice. Sve ću to kombinovati. Njegova glava je ravno ispred mene. Svi pričaju o mom hrvanju, ali Stipe zna kako hrvati. To sam osjetio iste sekunde kada sam mu zgrabio nogu. Svjestan sam toga da je vješt dovoljno da zaustavi moja rušenja. Između ostalog, i on je mene uspio srušiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Saturday will determine who is the greatest heavyweight of all-time." #UFC252

A post shared by ufc (@ufc) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.