Potpisan ugovor

Općina Centar izdvojila sredstva Gradu Bihaću za nabavku cisterne

Objavljeno: 03.10.2019. u 12:20

U roku od pet dana 30 hiljada maraka bit će prebačeno na račun Grada Bihaća kako bi mogli započeti nabavku vatrogasne cisterne koju će koristiti pripadnici Vatrogasne jedinice Služba civilne zaštite Grada Bihaća

Nedžad Ajnadžić i Šuhret Fazlić

Općina Centar sa Gradom Bihaćem potpisala je ugovor o donaciji za sufinansiranje nabavke vatrogasne cisterne. 

U ime Općine Centar koja će za ovaj projekat izdvojiti iz svog budžeta 30.000 KM, ugovor je potpisao načelnik Nedžad Ajnadžić koji je ovom prilikom kazao da ova lokalna jedinica ima namjeru nastaviti finansijski podržavati općine i gradove iz cijele Bosne i Hercegovine u skladu sa svojim mogućnostima. U ime Grada Bihaća ugovor je potpisao gradonačelnik Šuhret Fazlić. 

Novac će biti u roku od pet dana prebačen na račun Grada Bihaća kako bi mogli započeti nabavku vatrogasne cisterne koju će koristiti pripadnici Vatrogasne jedinice Služba civilne zaštite Grada Bihaća. 

Prema odredbama potpisanog ugovora Grad Bihać se obavezuje da po realizaciji navedenog projekta nabavke vatrogasne cisterne finansijeru dostavi izvještaj sa pratećom finansijskom dokumentacijom, navodi se u saopćenju Općine Centar. 

 

Izvor:   Press Općine Centar

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije