Bolja komunikacija

Općina Stari Grad uvela Viber broj za prijave inspekciji

Objavljeno: 28.08.2019. u 14:28

Svaki zahtjev ćemo detaljno analizirati i po procjeni izlaziti na teren, a na nepotpune zahtjeve ne možemo reagovati. Služba za inspekcijske poslove neće odgovarati na poruke i fotografije putem vibera

Općina Stari Grad

U cilju poboljšanja komunikacije i što boljeg djelovanja na terenu, Općina Stari Grad Sarajevo uvela je Viber broj na koji će građani moći poslati poruke i fotografije Službi za inspekcijske poslove Općine Stari Grad.

Na ovaj korak Općina Stari Grad odlučila se radi bržeg i efikasnijeg djelovanja u okviru svojih nadležnosti, a to je uglavnom kontrola nedozvoljenog zauzimanja javne površine, nelegalne gradnje i u slučajevima kada nisu sanirani prokopi na saobraćajnicama. Iz Službe za inspekcijske poslove mole građane da u fotografijama, porukama i prijavama koje šalju pojasne predmetnu situaciju i lokalitet, te da se javljaju radnim danima od 7.30 do 16 sati.

- Svaki zahtjev ćemo detaljno analizirati i po procjeni izlaziti na teren, a na nepotpune zahtjeve ne možemo reagovati. Služba za inspekcijske poslove neće odgovarati na poruke i fotografije putem Vibera - kazali su u Službi za inspekcijske poslove.

Ukoliko građani koji izvrše prijavu putem Vibera budu željeli povratne informacije o upućenoj prijavi, mogu se obratiti nadležnoj službi. Također, sve prijave Službi za inspekcijske poslove mogu se uputiti i na službeni email [email protected] Poruke i fotografije Službi za inspekcijske poslove možete slati putem viber broja 061 225 800.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije