Vježbe i igre

Općina Stari Grad vodi penzionere na izlet na Bjelašnicu

Objavljeno: 15.06.2019. u 10:32

Imat će organizovan autobuski prijevoz, ručak, terapijske vježbe, zabavne igre i izbor najvitalnijeg penzionera i penzionerke

Općina Stari Grad organizovat će sutra izlet penzionera s područja te općine na Bjelašnicu – Javorov do. Radi se o programu koji je najavljen u okviru Dana Općine Stari Grad, ali je zbog tada loših vremenskih prilika prolongiran za juni.

Gotovo 200 penzionera s evidencije Udruženja penzionera Stari Grad i Centra za promociju i unapređenje zdravlja, imat će organizovan autobuski prijevoz, ručak, terapijske vježbe, zabavne igre i izbor najvitalnijeg penzionera i penzionerke koji će dobiti simbolične poklone.

Centar za promociju i unapređenje zdravlja za penzionere će organizovati medicinsko savjetovalište, te mjerenje krvnog pritiska i šećera u krvi. Program počinje u 11.00 sati, najavljeno je iz Općina Stari Grad Sarajevo.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije