open-navfaktor-logo
search
Francuz povrijeđen
Oporavlja se u Dubaiju, divio se pogledu: Pogba se sjetio jednog od Allahovih svojstava
Francuski fudbaler propustio je posljednje dvije utakmice Manchester Uniteda koje su produbile krizu u klubu
08.10.2019. u 17:15
get url
text

Paul Pogba, fudbaler Manchester Uniteda i reprezentativac Francuske, otputovao je u Dubai kako bi ubrzao proces oporavka od povrede tokom pauze u Premier ligi, prenosi Anadolu Agency (AA).

Pogba je na društvenim mrežama objavio sliku sa krova Centra za poboljšanje fizičkih sposobnosti u Dubaiju, gdje sanira povredu desnog stopala. Francuski fudbaler propustio je posljednje dvije utakmice Uniteda koje su produbile krizu u klubu. Prvo su bez Pogbe odigrali neriješeno 0:0 sa AZ Alkmaarom u Evropskoj ligi, a zatim pretrpjeli poraz od Newcatsle u domaćem prvenstvu.

- Kažu da se naporan rad isplati, a šta je s napornim radom po vrućini? Da vidimo. Zaista volimo lijep pogled - napisao je Pogba na Instagramu uz fotografiju sa krova zgrade u Dubaiju, prisjetivši se jednog od Allahovih svojstava, naglasivši da je svemoguć i da kontroliše sve. 

Prema navodima britanskih medija, Pogba je u Ujedinjene Arapske Emirate poveo i ličnog trenera gdje će ostati do kraja sedmice. U Manchester Unitedu se nadaju da će Pogba biti spreman nakon reprezentativne pauze kako bi pomogao timu da prebrodi rezultatsku krizu. Posebno zbog činjenice da će se u prvom duelu nakon pauze sastati sa najvećim rivalom Liverpoolom, koji je lider Premier lige sa maksimalna 24 boda nakon osam kola. Crveni đavoli, pak, zauzimaju 12. mjesto sa svega devet bodova.

Pogba je ove sezone odigrao samo šest utakmica, pet u Premier ligi i jednu u Liga kupu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They say hard work pay off what about hard work in the heat ? Let’s see loving the view though ..Allah always in control #37degres#enjoywork#blessed

Objavu dijeli Paul Labile Pogba (@paulpogba)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.