Akcija "Target"

Optuženi banjalučki dileri koji su policajce gađali tvorom

Objavljeno: 11.01.2019. u 14:09 Autor: B. S.

Sumnja se da su ovu životinju držali u kući kako bi prikrili miris droge

FOTO: ILUSTRACIJA

Okružni sud u Banjoj Luci potvrdio je optužnicu protiv Vladimira Sumonje (28) i Luke Tomaševića (25) zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Oni su uhapšeni u akciji "Target" u novembru prošle godine.

Poseban kuriozitet ove akcije i hapšenja osumnjičenog dvojca, a koji su "pali" u vikendici u banjalučkom naselju Pobrđe, je da su po dolasku policije pokušali da se otarase droge, a da bi dobili na vremenu iz vikendice su na policajce bacili tvora. Sumnja se da su ovu životinju držali u kući kako bi prikrili miris droge.

- Optuženi su se, u periodu od početka 2018. godine do 9. novembra 2018.godine, na području Banje Luke, neovlašteno bavili kupovinom radi prodaje, stavljanjem u promet, držanjem radi prodaje i prodajom opojnih droga – stoji u optužnici.

Nakon njihovog hapšenja i pretresa objekata koje su koristili, pronađene su određene količine marihuane, spida i ekstazija.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije