open-navfaktor-logo
search
Novi spot
Osman Hadžić objavio "Vjenčanicu"
Nova pjesma je našla put do publike i sigurno da će biti nasljednica hitova "Ti mene ne voliš", "Rana k'o rana",  "Pustite me",  "Titanik"...
30.12.2019. u 17:25
get url
text

Osman Hadžić vjernu publiku obradovao je novom pjesmom. Odlični pjevač narodne muzike napravio je pun pogodak sa pjesmom "Vjenčanica", za koju tekst i muziku potpisuje Saša Lazić, dok je aranžman djelo Ace Krsmanovića.

Za samo nekoliko dana "Vjenčanica" je našla put do publike i sigurno da će biti nasljednica hitova "Ti mene ne voliš", "Rana k'o rana", "Tvoje oči", "Pustite me",  "Titanik", "Lijepa kao grijeh", "Prezime", koje su do sada obilježile karijeru Osmana Hadžića.

– Reakcije su stvarno odlične. Dobio sam dosta pohvala ljubitelja mojih pjesama, ali i kolega. Očito da su svi čekali od mene jednu ovaku pjesmu i siguran sam da će ona biti jedna od pjesama koja će obilježiti narodnu muziku u 2020. godini. Trenutno se nalazim na turneji opo Americi, a sala u Čikagu gdje ću nastupiti već odavno je rasprodana - kaže Osman Hadžić koji je na kraju čestitao novogodišnje praznike svim Bosancima i Hercegovcima. .

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.