Sretne zvijezde

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima kroz život prati sreća

Objavljeno: 09.02.2019. u 21:29

Kada nekome u životu sve ide dobro, kaže se da je rođen pod sretnom zvijezdom, odnosno, kako to kažu strolozi - u sretnom znaku

Evo u kojim se znakovima horoskopa rađaju naveći srećkovići, a neke od njihovih vrlina, koje su djelomično zaslužne za njihovu sreću, mogli biste usvojiti i prakticirati.

Strijelac

Osobe rođene u ovom znaku pravi su dokaz da se dobro dobrim vraća. Strijelci su veliki pozitivci i vječni optimisti, a više od svega vole pomagati drugima, što je svemir odlučio nagraditi s malo sreće. Također, jako su uporni kada su u pitanju njihovi snovi, koje postižu djelomično svojim velikim trudom, a djelomično i zahvaljujući sreći koja ih prati.

Blizanci

Dobronamjerne, zabavne i duhovite Blizance ljudi jednostavno obožavaju i rijetki odolijevaju njihovom šarmu. A zbog njihovog vedrog duha, svi ih vole imati u društvu, jer baš uvijek su u stanju razveseliti druge i popraviti atmosferu. Za svoju sreću najviše su zaslužni oni sami. Usto su po prirodi i jako ambiciozni i ne boje se riskirati kako bi ostvarili svoje ciljeve, čime dokazuju i da sreća zaista prati hrabre. 

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije