open-navfaktor-logo
search
Sve je isplanirao
Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić je njihov bliski rođak, živio je četiri kuće od njih
Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove kćerke Lidije iz Aleksinca u Srbiji, koji je uhapšen večeras, je njihov bliski rođak.
21.10.2021. u 21:29
get url
text

Riječ je o 59-godišnjem Goranu Džoniću, saznaje Blic. Prema pisanju ovog lista, ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živio svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije. Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranov automobil, pošto on nije imao povjerenja u radnike praonice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gdje Đokić krije novac.

VEZANI TEKST - Uhapšen osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić u Srbiji

Goran je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Srbijanski mediji pišu da je osumnjičeni Goran Džonić bio na sahrani Đokića, a očevici navode da se čudno ponašao, te da se umjesto da izjavljuje saučešće, pozdravljao sa prisutnima. Sin mu je navodno sugerisao da se čudno ponaša, na šta je Džonić odvratio da ne zna šta mu je.

Ministar srbijanske policije Aleksandar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.