Banja Luka

Osumnjičeni za ubistvo sproveden u Tužilaštvo

Objavljeno: 20.06.2019. u 21:58

Motiv sinoćnjeg ubistva koje se dogodilo u banjalučkom naselju Budžak je sukob dvojice mladića zbog djevojke, a ubijeni je otac Bubnjevićevog suparnika

FOTO: srpskainfo/faktor

Banjalučka policija sprovela je u Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci Aleksandra Bubnjevića (28), osmnjičenog da je hicem iz pištolja sinoć ubio sugrađanina Miroslava Tatića (52).

Bubnjevića će ispitati tužilac koji rukovodi istragom ovog slučlaja, nakon čega će donikjeti odluku o eventualnom prijedlogu pritvora.

Motiv sinoćnjeg ubistva koje se dogodilo u banjalučkom naselju Budžak je sukob dvojice mladića zbog djevojke, a ubijeni je otac Bubnjevićevog suparnika.

Bubnjević se, kako smo nezvanično saznali, ranije družio sa Dejanom Tatićem, sinom ubijenog Miroslava. Dejan se navodno, nedavno počeo zabavljati sa Aleksandrovom bivšom djevojkom, zbog čega je nastao sukob između dvojice mladića.

Prije nekoliko dana su se čak potukli, nakon čega je Bubnjević tražio Dejana, a sinoć mu došao pred porodičnu kuću, izazivajući fizički sukob.

U sukob se umiješao Dejanov otac, kojeg je Bubnjević ubio.

Nezvanično, Tatić je pogođen jednim hicem, nakon što je verbalni sukob prerastao u naguravanje, a policija istražuje da li je hitac slučajno ili namjerno ispaljen.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije