open-navfaktor-logo
search
Slavna pjevačica
Otac Britney Spears: Moje starateljstvo je spasilo od katastrofe, javnost ne zna sve
Jamie Spears, otac Britney Spears, tvrdi kako je pjevačicu njegovo starateljstvo "spasilo od katastrofe" te da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne ocrnjivala, kada bi znala opseg njene ovisnosti i problema s mentalnim zdravljem, prenosi Daily Mail.
24.08.2021. u 08:21
get url
text

Jamie, koji je nedavno odstupio s mjesta skrbnika pjevačice, tvrdi kako su njene borbe s ovisnošću i metalnim zdravljem daleko ozbiljnije nego što se zna.

- No javnost ne zna sve, a nema ni pravo znati, tako da se gospodinu Spearsu niko neće izviniti - piše između ostaloga u izvještaju koji je Spears podnio Vrhovnom sudu okruga Los Angeles ranije ovog mjeseca, prenose strani mediji.

U izvještaju je Jamie dodao da od 2018. nije imao kontrolu nad medicinskim odlukama Britney, uključujući njeno zatvaranje u mentalnu ustanovu 2019. godine. Tvrdi da je njegova glavna uloga u kćerinom liječenju bila jedino plaćanje računa.

- Nema sumnje da je starateljstvo gospođu Spears spasilo od katastrofe, podržalo je kada je to bilo najpotrebnije, zaštitilo nju i njen ugled te joj olakšalo obnavljanje karijere - dodao je otac pjevačice.

Podsjetimo, Jamie Spears nedavno je pristao odstupiti od dugogodišnje uloge staratelja svoje kćerke Britney. Pjevačica je u junu na sudu u Los Angelesu rekla da je starateljstvo zlostavljanje i da "želi svoj život nazad".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.