open-navfaktor-logo
search
Nečuvena tregedija 
Otac se izbo nožem ispred bolnice saznavši za smrt devetomjesečnog sina
Filip Lakatuš (19) iz Srpske Crnje izbo se nožem više od 15 puta ispred Prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi kada je saznao da mu je preminuo devetomesečni sin
10.09.2018. u 16:13
get url
text

On je u ovu ustanovu došao u petak navečer sa medicinskom ekipom Doma zdravlja iz Srpske Crnje koja je u ovu bolnicu dovela njegovu bolesnu bebu, ne znajući da je, po svemu sudeći, preminula na putu do bolnice, javljaju "Novosti".

Filip se trenutno nalazi na liječenju na Klinici za grudnu hirurgiju Instituta za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici, poše "Blic".

Kako saznajemo od ljekara kikindske bolnice, u ovu ustanovu dovezena je beba koja je već bila prestala da diše. Pokušana je reanimacija, ali nije uspjela, a onda se otac djeteta izbo nožem na vratima bolnice. Ljekari su odmah ukazali pomoć povređenom čovjeku i uputili ga na dalje liječenje u Sremsku Kamenicu.

- Tijelo djeteta poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicine u Novi Sad kako bi se utvrdio uzrok smrti. Otac djeteta se sam povrijedio nožem kada je saznao da je dijete preminulo i hitno je transportovan na liječenje u Sremsku Kamenicu. Ispitujemo dalje okolnosti ovog događaja – kazali su u PU Kikinda.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.