open-navfaktor-logo
search
Loše vijesti
Otkazan zagrebački koncert latino senzacije Enriquea Iglesiasa
Osim što je događaj otkazan upravo zbog problema u organizaciji, tj. neispunjenja ugovornih obaveza organizatora prema Iglesiasu, kako navode hrvatski mediji, postoji velika šansa da novac za karte neće biti vraćen kupcima
23.11.2019. u 19:37
get url
text
Najavni plakat koncerta

Brojni fanovi širom regiona s nestrpljenjem su očekivali koncert latino senzacije Enriquea Iglesiasa, koji je bio zakazan za 1. decembar u zagrebačkoj Areni. No, loše vijesti dolaze od strane organizatora, agencije Eventim. Osim što je događaj otkazan upravo zbog problema u organizaciji, tj. neispunjenja ugovornih obaveza organizatora prema Iglesiasu, kako navode hrvatski mediji, postoji velika šansa da novac za karte neće biti vraćen kupcima, jer je već proslijeđen dalje.

- Preduzimamo i nastavit ćemo preduzimati sve pravne mjere kako bismo kupcima otkazanog koncerta omogućili povrat novca. Nažalost, do potpunog pravnog i institucionalnog razrješenja nastale situacije ne možemo izvršiti povrat novca kupcima ulaznica za ovaj otkazani koncert- poručili su organizatori.

Ipak, u Eventimu se trude iznaći riješenje za novonastalu situaciju, a jedna od opcija jeste pomijeranje koncerta na drugi datum. Sve informacije vezane za koncert bit će uskoro dostupne na zvaničnoj internet stranici, te na društvenim mrežama organizatora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.