navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Simpatična družina

Ova maca na čelu je čopora haskija i ponaša se kao da je jedna od njih

Pogledate li video uočit ćete djevojke koje se bave spašavanjem maca koje su napuštene, bolesne i prepuštene same sebi. Pravilo je da ih ne zadržavaju u svom domu, ali ovog puta morale su prekršiti pravila.

Objavljeno: 24.04.2020. u 21:39
get url
text

Kada je maca Rosie došla u njihov dom, bila je jako slaba, bolesna i izgledi za preživljavanje bili su joj minimalni. No, uz pomoć kujice Lilo ona je preživjela. Lilo se ponašala prema njoj poput majke, čuvala ju je, pazila i zbog nje počela uzimati mlijeko na flašicu.

U samo nekoliko dana njeno ponašanje i stanje potpuno su se promijenili.

Nakon što se oporavila, došlo je vrijeme da joj pronađu stalnu porodicu. No, bilo im je teško razdvojiti Lilo i Rosie jer su postale najbolje prijateljice.

Ipak su je odlučili zadržati i Rosie je postala ravnopravni član čopora. Odlično se slaže sa druga dva haskija, ali Lilo joj je ipak najdraža.

Druženje s haskijima ostavilo je i posljedice. Naime, maca Rosie ponaša se poput psa. Ona voli šetnje na povocu, igranje plišanim igračkama, kupanje, vožnju automobilom.

Danas Rosie pomaže drugim macama koje su u situaciji u kojoj je bila ona.

Prema njima se ponaša poput majke koju nemaju i svaki put se pobrine da takve mace ojačaju prije nego što im njene vlasnice pronađu dom.