open-navfaktor-logo
search
Jeste li među njima
Ova tri horoskopska znaka očekuje rizičan period do 20. juna
Znak Blizanaca često donosi nejasnoću i nelagodnost, pa je važno u ovom periodu ostati prizeman.
01.06.2020. u 18:48
get url
text

Evo koja tri znaka očekuje rizičan period do 20. juna 2020. godine.

Rak

Svemir zaista ima misteriozne načine da promijeni sudbinu. U ovom periodu Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu 12. kuću karme, duhovnosti, rastanka i praštanja. Ova astrološka kuća upravlja vašim podsvjesnim dijelom uma. Moguće je da ćete se osjećati više umornima nego obično.

Venera je u retrogradnom hodu, pa ćete ovoga puta morati razmisliti o svojim prethodnim odnosima i možda pronađete rješenje koje ste tražili.

Otpuštanje prošlosti može biti vrlo pozitivna stvar, ali pitanje je – jeste li zaista spremni da nešto zauvijek ostavite iza sebe?

Pronađite volju da oprostite sebi i ljudima koji su vas povrijedili. To će vam donijeti osjećaj olakšanja i uspjet ćete poboljšati ličnu karmu.

Škorpija

Ova retrogradna Venera otvara Pandorinu kutiju vašeg srca i sve tajne, slabosti i nedostaci dolaze do izražaja kako biste se s njima suočili. Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu uspavanu osmu kuću intimnosti, transformacije i partnerstva. Doživjet ćete brojne misli i intuitivna suočavanja u području intimnosti i ljubavi.

Neptun navedene tri planete izaziva kroz petu kuću romantike i strasti, što donosi pojačanje straha od gubitaka i razočarenja. Taj strah bit će toliko jak da će nadvladati i vaše želje.

Ovo je trenutak kada se treba aktivirati – zato krenite putem pozitivne transformacije.

Ribe

Kada se osvrnete na svoje djetinjstvo, sjećate li se kako su članovi vaše porodice komunicirali s vama? Što je s vašim osjećajem sigurnosti? Oklijevate li zapitati sebe šta najviše želite?
Tokom vladavine Blizanaca aktivirat će se vaša četvrta kuća porodice i unutrašnjeg bića.

Retrogradna Venera suočava vas s negativnim odnosima u porodici i potiče da se suočite s pogrešnim postupcima. Sada je prilika da uspostavite prijeko potrebne granice. Otvorite svoje srce i dozvolite mu da ozdravi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.