open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
Ova tri horoskopska znaka pravi su antitalenti za ljubavne veze
Suosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za vlastitu ugodu, iskoristit će je bez obzira na sve
01.08.2019. u 22:43
get url
text

Neke osobe jednostavno ne žele odoljeti iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga povrijediti. Suosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za vlastitu ugodu, iskoristit će je bez obzira na sve. Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima nikad vas neće znati dovoljno cijeniti u vezi.

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova izražajna karizma. Vrlo su svjesni i realni, ali unatoč posljedicama, učinit će sve što ih u tom trenutku uzbuđuje. Sami su sebi uvijek na prvom mjestu i nerijetko će vam pokazati kako se smatraju vrjednijima od vas.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna najsklonije su prevarama. Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem jer smatraju da u svakom trenutku mogu činiti šta god žele bez obzira na vaše gledište.

Škorpion

Škorpioni su vrlo izravne osobe, što često zna povrijediti njihove bližnje. Ako im bilo što zasmeta kod vas, pronaći će vam zamjenu u rekordnom roku i zaboraviti da ste ikad postojali.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.