open-navfaktor-logo
search
Zvijezde otkrivaju
Ovo je najvažniji savjet koji vaš horoskopski znak treba slijediti u 2022. godini
Zanima vas kakvi izazovi vaš horoskopski znak očekuju u predstojećoj 2022. godini? Kakvi god bili, zvijezde imaju savjet koji će vam pomoći da se lakše nosite s njima.
29.12.2021. u 09:47
get url
text

Ovan

Savjet: Suočavajući se sa samim sobom, život vam je dao priliku da rastete. To će osnažiti vašu dušu i osigurati da budete na pravom putu na dubljem nivou. Izbjegavajte pretjerano uživanje i prigrlite umjerenost.

Najbolja odluka: Puniti se energijom.

Najsretniji broj: 3

Bik

Savjet: Tjelesna vježba i izleti u prirodu daleko od strke i zahtjeva svakodnevnog života pomoći će vam da održavate visok nivo serotonina. Proteklih nekoliko godina bile su prilično izazovne, a u 2022. naučit ćete prihvatiti prošle događaje i krenuti dalje zahvaljujući i Jupiteru, planeti sreće, koja će čitavu godinu biti u vašem znaku.

Najbolja odluka: Isprobati novi hobi.

Najsretniji broj: 8

Blizanci

Savjet: Neka vaša spavaća soba bude vaše utočište u kojem ćete pronaći spokoj nakon svakodnevnih obaveza. Stvorite u njoj mirno i opuštajuće okruženje, isključite mobitel i njegujte svoj um pomoću meditacije te muzike i umjetnosti. U 2022. ulazimo u novo doba blizanaca pa možete očekivati velike i uzbudljive životne promjene.

Najbolja odluka: Izbjegavati pretjerano kritiziranje.

Najsretniji broj: 8

Rak

Savjet: Pazite na to da redovno hranite svoj duh i izražavate svoje osjećaje kroz kreativne medije poput umjetnosti i muzike, izbjegavajte eskapističko ponašanje i prakticirajte duhovnost kao oblik samosvjesnosti. U 2022. moći ćete u potpunosti biti svoji i to će biti fantastično.

Najbolja odluka: Otpustiti zamjeranja.

Najsretniji broj: 3

Lav

Savjet: Usporite, čuvajte energiju i prakticirajte metode opuštanja poput meditacije i joge. Sada je vrijeme da razradite i realizirate ideje o kojima razmišljate već neko vrijeme i da učvrstite odnose s ljudima koji su vam bitni.

Najbolja odluka: Biti strpljiv.

Najsretniji broj: 9

Djevica

Savjet: Izbjegavajte sklonost opsesivnom ponašanju i naučite nove načine kako da se opustite, kuhajte od ostataka, uzgajajte začinsko bilje i povrće, pročistite svoj prostor. Ne zatrpavajte um trivijalnostima – pokušajte ga pročistiti zapisujući misli na papir.

Najbolja odluka: Izaći iz zone komfora.

Najsretniji broj: 6

Vaga

Savjet: Pokušajte prakticirati život u trenutku, izbjegavajte se upuštati u rasprave s ljudima s lošom energijom, budite dobri prema sebi i u potrazi za novim načinima učenja kako biste svoj um njegovali znanjem. Život koji se temelji na istini u ovoj će vam godini biti jedna od najvažnijih stvari.

Najbolja odluka: Umjereno koristiti društvene mreže.

Najsretniji broj: 5

Škorpija

Savjet: Budite zahvalni na svemu što ste postigli, na svemu što imate i što jeste. Pokušajte negativnosti preokrenuti u pozitivnosti i vjerovati u dobrotu ljudi. Napokon ćete dobiti priliku da pročistite prošlu karmu mijenjajući toksične navike.

Najbolja odluka: Biti glasan i jasan.

Najsretniji broj: 1

Strijelac

Savjet: Dajte ljubav sebi i drugima bez očekivanja jer tako ćete izbjeći nevolje. Plešite, svirajte i kroz pokret pustite energiju srca da teče. Pokušajte vlastiti ego staviti u drugi plan. U ovoj godini bit ćete osnaženi energijom vama suprotnog znaka, blizanca zabavljača.

Najbolja odluka: Štedjeti novac.

Najsretniji broj: 1

Jarac

Savjet: Zapitajte se "je li ovo zaista važno" prije nego što počnete previše analizirati i paničariti. Opustite se i unesite u svoj život više smijeha i sreće. Ovo je dobra godina da ostvarite ciljeve i projekte o kojima već dugo razmišljate.

Najbolja odluka: Zauzeti stav.

Najsretniji broj: 5

Vodolija

Savjet: Radite na tome da vam svi aspekti života budu u ravnoteži, izbjegavajte zanemarivanje vlastitih potreba i samosvijesti te usvajajte zdrave načine života. Važno je da razriješite bilo kakve razmirice s drugima i izbjegavate situacije koje vas energetski i podsvjesno iscrpljuju.

Najbolja odluka: Više vježbati i biti fit.

Najsretniji broj: 6

Ribe

Savjet: Otpustite ono što zamjerate drugima i pomognite onima koji to ne mogu napraviti sami, budite empatični, ostavite prošlost u prošlosti i krenite dalje. Bit ćete osnaženi energijom Marsa, planete privlačnosti, a naročito naglašena bit će vaša sposobnost intuicije na koju se u ovoj godini itekako možete osloniti.

Najbolja odluka: Više se koristiti riječima.

Najsretniji broj: 9

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.