Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi

Objavljeno: 14.06.17 u 11:56

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a pretjerivanje, sitničarenje i kompliciranje najjednostavnijih mogućih stvari, ovim horoskopskim znakovima je specijalnost.

Zbog toga ih često ljudi znaju i izbjegavati, mada naizgled djeluju druželjubivo.

Djevice

Djevice vole da je sve baš onako kako su one zamislile, a ako nešto napravite suprotno njihovim uputama - to vam nikad neće zaboraviti i slušat ćete o tome još dugo.

Ovan

Brzopleti su i jako tvrdoglavi, pa sve rade ne razmišljajući o posljedicama. Sebični su, nezreli i potpuno nesvjesni svega oko sebe kada su u potrazi za onim što žele.

Bik

Bikovi su spori, tvrdoglavi, lijeni i veliki materijalisti. Jako su pohlepni i najsretniji bi bili kada bi se mogli negdje zatvoriti i cijele dane brojati novac. Vole i drugima govoriti kako da žive svoje živote, a bilo šta duhovno ili nematerijalno im je potpuno neshvatljivo i nezanimljivo.

Blizanci

Mogli bi satima pričati i pametovati o stvarima o kojima zapravo nemaju pojma. Površni su i često mijenjaju interese.

Rak

Ako mrzite preosjetljive ljude, koji od svake muhe naprave slona - izbjegavajte Rakove. To su najveći plačljivci u horoskopu s kojima treba stalno biti na oprezu kako im ne biste povrijedili osjećaje. Stalno sebe vide kao žrtve, pritom se ne obazirući na ljude oko sebe.

Lav

Ja, ja i samo ja - ukratko je sumiran karakter Lava. Narcisoidni su, stalno traže pažnju i pohvale te se često bahate i prave važni.