Savjeti slavne trenerice

Ovom vježbom ćete oblikovati cijelo tijelo

Objavljeno: 02.09.2018. u 21:12

Michaels za izvođenje ove vježbe koristi klizeće diskove kojima jača trup, agilnost i ravnotežu, ali ako ih nemate, možete upotrijebiti i dvije obične krpe ili peškire

Poznata američka trenerica Jillian Michaels prava je stručnjakinja za vježbe koje ne zahtijevaju skupu opremu i nisu komplicirane.

Na svom Instagram profilu podijelila je vježbu koja će oblikovati cijelo tijelo, ali je najviše fokusirana na trbušne mišiće i stražnjicu.

Michaels za izvođenje ove vježbe koristi klizeće diskove kojima jača trup, agilnost i ravnotežu, ali ako ih nemate, možete upotrijebiti i dvije obične krpe ili peškire koji će jednako kliziti po površini.

Ovu vježba sastoji se od četiri poteza, a Michaels savjetuje da cijeli set, ako možete, ponovite četiri puta. Dodaje i kako ćete od ovih pokreta ojačati te postati stabilniji.

 

 

A post shared by Jillian Michaels (@jillianmichaels) on

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije