60 zvanica

Oženio se Gareth Bale: Velšanin nije dozvolio puncu dolazak na vjenčanje

Objavljeno: 07.07.2019. u 18:52

Njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca

Zvijezda Real Madrida Gareth Bale oženio je svoju dugogodišnju djevojku Emmu Rhys - Jones. Vjenčanje je održano na Mallorci, a prisustvovalo je svega 60 gostiju, uz velike mjere osiguranja zbog porodične drame koju već nekoliko godina proživljava Emma, pišu britanski mediji.

Njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, pa nije dobio poziv na ovu svečanost. Među zvanicama nije bilo ni Emmininih djeda i bake, koji su je odgojili.

Vrijedi istaknuti da ovaj par ima troje djece.

Vjenčanje se trebalo održati prošle godine u Toscani, ali je odgođeno zbog katastrofalnih odnosa u porodici Baleove supruge. Nakon što je izašao iz zatvora, Emmin otac počeo je živjeti s ruskom cvjećarkom, što je još više razbjesnilo njegovu kćer. Na vjenčanju u Toscani prošle godine trebala je pjevati Beyonce, ali je cijela stvar propala.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije