open-navfaktor-logo
search
Dogodilo se u Hrvatskoj
Pacijentica priključena na infuziju izašla iz splitske bolnice i otišla po sarajevske ćevape
Iz kruga KBC-a Split u Hrvatskoj, u kojemu se nalazi i Zavod za Hitnu pomoć, danas je u kasnim poslijepodnevnim satima bez ikakvih problema izašla pacijentica sa priključenom infuzijom i otišla ravno po ćevape.
10.06.2022. u 22:07
get url
text

Nevjerovatnu fotografiju poslao je redakciji, Slobodne Dalmacije jedan njihov sugrađanin, a na njoj se može vidjeti žena u srednjim godinama, kako stoji pred jednim od bolnici i Hitnoj pomoći okolnih fast-foodova, pokraj taxi stajališta, pred kompleksom KBC-a i naručuje nešto za jelo.

I ništa tu, kako se dalje navodi u tekstu, ne bi bilo sporno, da žena sa sobom nije vukla stalak na kotačima, na kojemu visi vrećica infuzije iz koje joj sadržaj curi u lijevu ruku.

Žena u kućnim papučama, hlačama i majici kratkih rukava mirno je, bez imalo stresa, nešto naručivala. Isto kao da je to normalno, no glad ne pita za infuziju.

Jesu li u pitanju ćevapi, topli sendvič, hamburger..., ili nešto drugo manje je bitno. Bitno je da je žena s infuzijom izišla iz kruga bolnice, a da je niko nije zaustavio, ni pitao gdje ide.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.