Šta se dešava

Pad Facebooka: Najpoznatija društvena mreža i dalje u problemima

Objavljeno: 14.03.2019. u 08:02

Također, velikih problema još imaju Instagram, Whatsapp i Messenger, aplikacije koje su u vlasništvu Facebooka

FOTO: ILUSTRACIJA

Najveća društvena mreža Facebook od jučer ima velike probleme. Strani mediji pišu da se radi o vjerovatno najvećem padu Facebooka u njegovoj historiji.

Prvi problemi počeli su jučer oko 17 sati. Iako se Facebook učitavao, mnogi su prijavili probleme s objavama. Korisnici nisu mogli refreshati naslovnicu niti objavljivati fotografije.

Također, naslovnica Facebookovog messengera se nije mogla učitati. Također, mnogi su prijavili probleme i s Whatsappom, posebno s učitavanjem fotografija na ovoj aplikaciji za dopisivanje i Instagramom.

Problem imaju korisnici širom svijeta.

Facebook je putem Twittera morao objašnjavati što se dogodilo. Nisu puno rekli, samo su naglasili kako se ne radi o hakerskom napadu. 

Nakon velikog pada Facebook je uglavnom proradio ali još ima problema, javlja CNN. Također, velikih problema još imaju Instagram, Whatsapp i Messenger, aplikacije koje su u vlasništvu Facebooka.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije