open-navfaktor-logo
search
Posljedice nevremena
Palo staklo sa zgrade Ziraat banke na Pofalićima, niko nije povrijeđen
Uprava banke je odmah preuzela odgovornost, a pripadnici osiguranja su odmah izašli, kako bi se pobrinuli da sve bude uredu i staklo je odmah očišćeno
24.09.2018. u 13:59
get url
text
Turkish Ziraat Bank
Turkish Ziraat Bank

Sa 10. sprata zgrade Ziraat banke na Pofalićima jutros se sručilo staklo, međutim niko nije povrijeđen, a u tom trenutku niko se nije ni nalazio u blizini nezgode.

Potvrdio je to za Faktor direktor marketinga u Ziraat banci Admir Murtezić negiravši pojedine medije koji su prenijeli da je situacija "jutros bila haotična te da su uposlenici panično bježali".

- Usljed vremenskih neprilika došlo je do udara ptice u fiksno staklo. To nije klasični prozor, već staklo koje se ne može otvoriti, zapravo crna maska koja je bila zaljepljena za prozor. Niko se nije nalazio u blizini u tom trenutku, niti vozila niti građani. Nije bilo nikakvog incidenta, niti  štete – kazao je Murtezić.

Murtezić: Nije bilo nikakvog incidenta

Dodao je da je uprava odmah preuzela odgovornost i poduzela sve radnje kako bi se staklo što prije uklonilo.

- Uprava banke je odmah preuzela odgovornost, a pripadnici osiguranja su odmah izašli, kako bi se pobrinuli da sve bude uredu i staklo je odmah očišćeno – naveo je Murtezić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.