open-navfaktor-logo
search
Vrijedi milione
Pet spavaćih soba, unutrašnji bazen: Ovako izgleda novi dom Cristiana Ronalda
Cristiano Ronaldo ponovo će igrati za Mancester United, a na sjever Engleske doletio je s juga Portugala privatnim avionom s porodicom: djevojkom Georginom Rodriguez, 11-godišnjim sinom Cristianom Jr-om, 4-godišnjim blizancima Evom i Mateom te 3-godišnjom kćerkom Alanom.
06.09.2021. u 15:32
get url
text

Manchester je napustio 2009. otišavši u Madrid u transferu vrijednom 80 miliona funti, a do tada je živio u luksuznom domu u selu Alderley Edge, omiljenom među bogatašima. No, ponovo je izabrao istu lokaciju stanovanja sa porodicom.

 

Ronaldo je prije nekoliko dana s porodicom prevezen u luksuznu vilu u ruralnom dijelu Cheshirea, u selo Alderley Edge, u kojem će provesti obavezan petodnevni karantin, a potom će se pridružiti ostalim igračima.

Za to vrijeme uživa u luksuzno uređenoj kući vrijednoj šest i po miliona funti za koju se još uvijek ne zna je li privremeni dom ili će biti stalna adresa, barem onoliko dugo koliko Ronaldo bude nosio dres Manchester Uniteda.

 

Kuća s pet spavaćih soba smještena je na 23 hektara zemlje na kojoj se nalazi i kućica za goste s dvije spavaće sobe.

Glavna kuća ima tri dnevna boravka, radnu sobu, vinoteku i kinodvoranu. Posjeduje i unutrašnji bazen, high-tech teretanu, saunu, jacuzzi za šest osoba, tuš/svlačionica i prostor za opuštanje.

Glavna spavaća soba ima vlastito kupatilo, garderobu i balkon.

 

U potkrovlju se nalazi poseban stan koji se sastoji od spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka i radne sobe.

Kuća za goste ima s dvije spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak i dva kupatila.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.