open-navfaktor-logo
search
Zaljubljeni par
Petar Grašo otkrio koja ga je vijest o njemu i Hani Huljić najviše nasmijala
Pjevač Petar Grašo još jednom se dotakao svoje veze sa novom djevojkom Hanom Huljić.
10.01.2022. u 21:11
get url
text

Njihova ljubavna priča itekako je zanimljiva javnosti, što zbog njihove razlike u godinama, što zbog toga što je u mlađoj kolegici pronašao sreću nakon prekida s Danijelom Martinović, ali i zbog činjenice da je ona kćerka njegovog prijatelja i saradnika Tončija Huljića.

Na pitanje novinarke Večernjeg lista kako se on i Hana nose s velikim interesom javnosti, ali i medijskim napisima i tračevima, naglašavajući još jednom kako želi da ljude jedino zanima muzika koju radi i izvodi, Petar Grašo odgovorio je:

- Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerovatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski "Meghan i Harry".

Podsjetimo, javnost je za ljubav Petra Graše i Hane Huljić doznala početkom oktobra prošle godine, kada su ih fotografi "uhvatili" u romantičnoj šetnji centrom Zagreba.

Mediji su u maju 2021. objavili kraj ljubavi između Petra Graše i Danijele Martinović koja je trajala više od 20 godina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.