Pierce Brosnan se udomaćio u Hrvatskoj: Evo kako provodi vrijeme na Visu

Objavljeno: 11.10.17 u 09:38

Ekipa mjuzikla "Mamma mia", među kojima su slavni Pierce Brosnan i Amanda Seyfried, već su se udomaćili na hrvatskom otoku Visu gdje snimaju drugi dio legendardnog filma.

Brosnan sa suprugom uživa u ljepotama Visa  FOTO: INSTAGRAM
Brosnan sa suprugom uživa u ljepotama Visa FOTO: INSTAGRAM

Brosnana mještani, kako pišu hrvatski mediji, redovno viđaju kako šeta gradom, pije kafe, a jednom je prilikom pokazao i svoje crtačko umijeće.

Prije nekoliko dana na Instagramu je postavio i fotografiju na kojoj se vidi kako u pauzi od snimanja uživa sa suprugom na jednoj od jahti.

Brosnan se na otoku susreo i s mladom umjetnicom iz Splita Anom Mardešić, koja mu je poklonila njegov portret koji je nacrtala. Ana je, naime, na Visu s kojeg je porijeklom, na poziv unuke Ivana Meštrovića održala izložbu svojih radova gdje je izložila portrete legendarnih muzičara, glumaca i nekoliko ilustracija.

Kad je saznala da će se na Visu snimati drugi dio mjuzikla "Mamma Mia", odlučila je nacrtati portret Piercea Brosnana i Meryl Streep da im pokloni ako bude prilike.

- Presretna sam što mi se pružila prilika i velika čast upoznati mega glumca Piercea Brosnana. Ljudi iz produkcije su me kontaktirali i dogovorili susret u pauzi snimanja. Uručila sam mu crtež na poklon, a posvetu s potpisom ispisao je na printu meni za uspomenu. Bio je jako susretljiv, kratko smo popričali i zahvalio mi se na portretu koji mu se jako svidio - rekla je Ana za Index.

Kaže da je većina ekipe jako susretljiva i opuštena u kontaktu s otočanima i turistima.

- Za mene je ovo bilo nezaboravno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život i jedva čekam pogledati premijeru filma - zaključila je Ana.